Wat leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief ! Vanaf nu kun je regelmatig een mailtje verwachten  met daarin een overzicht van de laatste recepten en laatste weetjes!  Heel lekker, makkelijk (want tja daar zijn wij van!) en gezond! 

En natuurlijk ontvang jij regelmatig de leukste updates van ik in je mailbox!  

                                

SPAM...NO WAY!

Wat ik wel graag wil zeggen is dat ik je niet wil spammen. Natuurlijk zal ik ook regelmatig de start van een leuke workshop of programma rond roepen, maar vooral wil ik jou voorzien van superleuke tools&tricks! Nu is het dus vaak zo dat mailtjes wel eens tussen de spam verdwijnen. En dat zou ook weer zonde zijn! Tenminste als jij op de hoogte wilt blijven van alle leuke nieuwe weetjes en recepten! 


CADEAUTJE!

Nu begin ik nu alvast met een cadeautje! Via deze link, kun jij namelijk de foodplanner downloaden. Heb je die al eens gezien? Die krijg jij van mij omdat ik weet dat wij van plannen houden! 

Je rent, je vliegt en moet dan ook alle ballen hoog houden. Je maakt eigenlijk overal tijd voor. Maar geen tijd om tijd te maken! Je hebt het idee dat alles moet en stelt geen prioriteit. Werken, huishouden, kinderen en nog een sociaal leven is al veel. Hoe kan je dan ook een beetje voor jezelf zorgen en gezond leven? Sterker hoe kun je dan al die leuke recepten uitproberen?  Ik ben de laatste die zegt dat dit niet waar is! Sterker: ik loop zelf ook soms op mijn tenen en blijf maar rondjes rennen zonder ergens een focus op te leggen! Maar toch weet ik dat het kan! Nee het kan niet alleen ... het moet! 

Je hebt me-tijd nodig. 
Ook al is je agenda overvol. 
Tijd om tijd te maken is belangrijk! 
Focus en een doel voor ogen!
Dat is wat je nodig hebt! 


Ik ga vaak in mijn coaching eerst aan de gang met de basis. Ordenen en terug gaan naar de prioriteiten. Wat is je doel? En hoe gaan we deze plannen? 
En weet je: iedereen heeft een geweldige agenda, daar worden er alleen afspraken ingeschreven. Maar waar is die basis?  De sleutel naar een gezonde leefstijl met balans en rust is een stevige uitvalsbasis! Organiseren, plannen en rust inplannen! Ja gek hé? Zelfs plannen moeten je af en toe inplannen! 

Je krijgt meer plezier, overzicht en kunt de dag gewoon laten gaan hoe hij gaat.  Zo krijgt je meer energie, verhoog je je productiviteit, heb je controle over je tijdsbesteding waardoor de vervolgstap een gezonde leefstijl kan worden. Hoe kan je gezond eten en sporten als de basis nog niet staat? 

Deze planner is ontstaan ​​uit een behoefte die ik zelf had. Een waterdicht systeem waar ik telkens weer naar terugpak. 
En dus niet in de stress raak als er dingen op een dag gebeuren die ik niet had gepland. 

En dat wil ik graag met je delen! 
Je ontvangt de leuke planner waar je de basis bent voor een gezonde Ik! kan gaan vinden. 

De Food your Mindplanner bevat:

 • Receptenlijsten: u kunt hier heerlijk uw recepten invullen die u heeft gevonden. 
 • Voedselplanner: wekelijks een planning maken met eten ... hoe makkelijk! 
 • Mindtracker: vul eens dagelijks in hoe je je voelt en kijk later in de maand hierop terug. 
 • Leuke citaten! 
 • Suikerspiekpas: print deze uit en neem hem mee met boodschappen doen om te zien waar de verborgen suikers in zitten! 
 • Eetdagboek & beweging: schrijf een paar dagenop wat je hebt gegeten en wat je aan het doen hebt gedaan!  
 • To do lijst must, to do lijst en een to do love: wat moet er gebeuren, wat moet er op korte termijn en welke dromen heb je op langere termijn.
 • Boodschappenlijst
 • Gezonde productenlijst
 • Dagplanner 
 • En een blad notes, om je gedachten de vrije gang te laten gaan! 


Denk je: dit wil ik ook! Download de planner en print hem uit! Maak er je eigen agenda van! Je kunt hem printen in A5, dus hoe leuk is dat! Wil je ook met de bekende rust, ritme en regelmaat starten? Dan kom deze tools op het juiste moment! 

En dan kun je vanuit daar natuurlijk alle leuke recepten die er binnenkort gaan komen gaan uitproberen! 

O ja, als jij nu iets mist of beter vindt kunnen, dan hoor ik het graag! Ik hou van feedback! En natuurlijk ook mailen als je vragen hebt of gezellig een bakje thee met mij wilt drinken! Mijn mailadres is anka@outlook.com. Daar mag je ook altijd via deze link een afspraak voor inplannen trouwens! Leuk! Ik hou ervan!  

Dan rest mij nu niet meer om je super welkom te heten en ik hoop je te kunnen inspireren! 

liefs Anka

 

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp