Prijava na e-obvestila

Zaščita vaših osebnih podatkov bo zahvaljujoč novi evropski uredbi o varovanju osebnih podatkov (GPRD) s 25. majem postala še temeljitejša. Pri Mestni občini Ljubljana smo z vašimi podatki vedno ravnali izredno skrbno in v skladu z veljavno zakonodajo. Zato smo naše postopke in pravila že prilagodili novi uredbi.

Imate pravico, da se od elektronskih novic in obvestil oziroma vabil na dogodke kadarkoli odjavite oziroma prekličete vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali tako dolgo, dokler ne bomo prejeli vaše zahteve za odjavo, ki samodejno pomeni preklic privolitve.  Z vsakim sporočilom, ki bo vseboval novico, obvestilo ali vabilo, bomo poslali tudi povezavo na spletno stran z enostavno odjavo oziroma preklicem privolitve, vaš preklic privolitve pa lahko vedno sporočite tudi na elektronski naslov osebnipodatki@ljubljana.si

Po prejemu zahteve za odjavo ne bomo več uporabljali zbranih osebnih podatkov za pošiljanje elektronskih novic oziroma vabil na dogodke. Po odjavi oziroma preklicu privolitve bomo podatke izbrisali v roku 30 dni. E-naslov bo hranjen do odjave z uporabo platforme izven EU.

Odjavite se lahko kadarkoli in imate pravico dostopa, seznanitve, dopolnitve in popravka. Več o varstvu podatkov.
 
* označuje zahtevano

Email Marketing Powered by Mailchimp