Tilaa StarT-uutiskirje!

Tällä uutiskirjeellä kerromme kaikista StarT-ohjelman kauden tapahtumista ja mahdollisuuksista sekä tarjoamme vinkkejä eheyttävän ja laaja-alaisen projektioppimisen toteuttamiseen. Suosittelemme uutiskirjeen tilausta etenkin omia projektejaan työstäville oppimisyhteisöille, jotta saatte ohjelmaan osallistumisesta suurimman hyödyn irti.

Rekisteriseloste, päivitetty 27.06.2018 

StarT-uutiskirjeen tilaajarekisteriä pitää Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto.

Rekisteri on tarkoitettu uutiskirjeen tilaajien ilmoittamien tietojen säilyttämiseen sähköisen tiedottamisen tarkoituksiin. Tilaajille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään, eikä tietty listalla olija saa muiden sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

Rekisteriin tallennetaan tilaajan oheisen lomakkeen kautta ilmoittamat sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi. Tilaaja voi milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeissä olevan tilauksen peruuttamiseen ohjaavan linkin kautta. Rekisteri käydään läpi vuosittain ja siitä poistetaan tilaajat, jotka eivät ole olleet aktiivisia yli vuoteen.

Tietoja säilytetään MailChimp-palvelussa EU:n ulkopuolella.

Tietoja käyttää vain Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriin on pääsy vain Helsingin yliopiston / LUMA-keskus Suomi -verkoston nimetyillä työntekijöillä.

* pakolliset