Kansallinen LUMA-uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Kansallinen LUMA-uutiskirje. LUMA-keskus Suomi voi lähettää tilaajille uutiskirjeitä eri kohderyhmille roolista ja maakunnasta riippuen eri
aikavälein.

Uutiskirjearkisto »
 

Tietosuojailmoitus, päivitetty 25.5.2018

Kansallisen LUMA-uutiskirjeen tilaajarekisteriä pitää Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto.

Rekisteri on tarkoitettu uutiskirjeen tilaajien ilmoittamien tietojen säilyttämiseen sähköisen tiedottamisen tarkoituksiin. Tilaajille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään, eikä tietty listalla olija saa muiden sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

Rekisteriin tallennetaan tilaajan oheisen lomakkeen kautta ilmoittamat sähköpostiosoite, rooli ja maakunta. Tilaaja voi milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeissä olevan tilauksen peruuttamiseen ohjaavan linkin kautta.

Tietoja säilytetään MailChimp-palvelussa EU:n ulkopuolella.

Tietoja käyttää vain Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriin on pääsy vain Helsingin yliopiston nimetyillä työntekijöillä.


 

* pakolliset

LUMA-keskus Suomi käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja vain uutiskirjeiden lähettämiseen. Voit tilata Kansallisen LUMA-uutiskirjeen valitsemalla alla olevan valintaruudun.